Tawaran Daftar Bonus Bingo – Fakta!

bingo

Terdapat banyak jenis tawaran pendaftaran bonus bingo yang akan ditawarkan oleh laman web bingo dalam talian untuk menggoda anda untuk mendaftar ke laman web mereka. Sebilangan besar tawaran ini bukan seperti yang kelihatannya. Dalam artikel ini saya akan memperincikan pelbagai jenis tawaran pendaftaran bonus bingo bersama dengan apa yang harus anda perhatikan sebelum anda mendaftar secara fizikal.

Tawaran pendaftaran bonus jenis bingo pertama dan mungkin yang paling popular adalah bonus tanpa deposit. Ini biasanya satu  918kiss download hingga dua puluh pound yang tersedia untuk anda, tanpa anda perlu menyimpan wang anda sendiri. Anda akan mendapati (jika anda membaca terma dan syarat) bahawa jenis bonus ini tidak tersedia untuk warganegara semua negara. Harap maklum bahawa beberapa laman web akan meminta anda memberikan butiran kad kredit atau debit anda sebagai bentuk pengesahan usia walaupun tiada bayaran dikenakan ke atas kad anda. Dalam kebanyakan kes, bonus jenis ini hanya tersedia untuk satu ahli keluarga sahaja dan sekiranya anda cukup bernasib baik untuk menang maka anda akan diminta untuk membuat deposit sebelum anda dapat menarik wang anda.

Jenis bonus kedua adalah bonus deposit. Jenis bonus ini memerlukan anda mendepositkan sejumlah kecil, (yang biasanya sekitar 5 paun) dan setelah anda melakukannya, laman web bingo menambah sehingga lima belas pound ke dalam akaun anda. Sekali lagi jenis bonus ini tidak tersedia untuk semua negara dan beberapa, walaupun tidak semua, hanya terhad kepada satu ahli setiap isi rumah. Bonus ini juga memerlukan anda membuat deposit lebih lanjut sebelum anda dapat mengeluarkan sebarang kemenangan.

Jenis bonus ketiga adalah bonus perlawanan. Laman web biasanya menyatakan bahawa mereka akan menawarkan bonus pertandingan 100% kepada jumlah tertentu. Katakan anda ditawarkan bonus perlawanan 100% £ 125. Ini bermaksud bahawa untuk jumlah sehingga £ 125, laman web bingo akan menambahkan jumlah yang sama dengan baki anda. Deposit £ 100 dan baki anda akan menjadi £ 200. Sekali lagi laman web bingo tidak akan menerima pemain dari semua negara dan terdapat syarat dan syarat yang ketat mengenai pengeluaran wang anda. Anda tidak akan dapat menarik balik saham awal anda sehingga anda mempertaruhkan jumlah yang ditentukan dalam terma dan syarat.

Jenis bonus lain termasuk bonus tambah nilai yang tersedia untuk anda setelah deposit pertama anda tetapi dalam kebanyakan kes tidak menarik seperti bonus awal. Beberapa laman web bahkan akan menawarkan bonus pulangan tunai yang sebenarnya adalah pengembalian wang atas kerugian anda sekitar 10% tetapi dalam beberapa kes hingga 20%.

Di UK terdapat banyak laman web bingo dalam talian yang memperjuangkan kebiasaan anda sehingga anda akan mendapat beberapa tawaran pendaftaran bonus bingo yang sangat menarik. Ingatlah sebelum mendaftar ke mana-mana laman web bingo dalam talian membaca terma dan syarat supaya anda tahu dengan tepat apa yang boleh anda harapkan dan apa yang diharapkan dari anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.